Johanna Harmainen on nimitetty Asiakkuuspäälliköksi

Johanna Harmainen, isännöitsijä IAT on nimitetty OIT isännöinti Oy:n Asiakkuuspäälliköksi 1.11.2023 alkaen, vastuualueina Oulu ja Helsinki.

Asiakkuuspäällikkönä Harmainen vastaa asiakassuhteiden hallinnasta ja asiakkaiden tyytyväisyyden varmistamisesta isännöitsijän tukena. Harmainen toimii sillanrakentajana asiakkaidemme ja organisaatiomme välillä, huolehtien siitä, että asiakastarpeet ymmärretään ja täytetään tehokkaasti.

Hänen tavoitteenaan on vahvistaa asiakassuhteita ja varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen arvon palveluistamme. Harmainen vastaa myös asiakaspalvelun kehittämisestä, asiakastyytyväisyyden ylläpidosta sekä ongelmien ratkaisutilanteista ja niihin liittyvistä neuvotteluista. 

Harmainen tuo mukanaan vankkaa kokemusta ja osaamista asiakkuuksien hallinnasta. Hän on tunnettu sitoutumisestaan asiakkaisiin ja halustaan tarjota heille huippuluokan palvelua.

Harmainen on kerryttänyt yli vuosikymmenen kokemusta isännöintialalta, vuodesta 2008 lähtien. Hän on erikoistunut isännöitsijänä erityisesti hanke- ja korttelikohteisiin, sillä hankkeet ja korttelikohteet ovat usein monimutkaisempia ja vaativampia hallinnollisesti ja teknisesti kuin yksittäiset kiinteistöt. Tämä tarjoaa Harmaiselle mahdollisuuden haastaa itsensä ja hyödyntää laajaa osaamistaan. Hankkeet vaativat taitavaa projektijohtamista, aikataulujen hallintaa ja monien eri sidosryhmien koordinointia ja tämä on Harmaisen vahvuus.

”Monimutkaiset kohteet tarjoavat jatkuvan oppimisen ympäristön, ja voi pysyä ajan tasalla uusista isännöintialan trendeistä ja parhaista käytännöistä.

Hanke- ja korttelikohteet tarjoavat mahdollisuuden toteuttaa ammatillisia tavoitteita ja intohimoa isännöintialan monipuolisissa ja haastavissa ympäristöissä” Harmainen toteaa.

Lisätietoja:

Jukka Niemelä
Toimitusjohtaja OIT isännöinti Oulu
p. 040 5919 795 
jukka.niemela@oit.fi

Janne Kukkonen
Toimitusjohtaja OIT isännöinti Helsinki 
p. 045 2311 074 
janne.kukkonen@oit.fi

Johanna Harmainen
Asiakkuuspäällikkö OIT isännöinti Oulu, Helsinki
p. 050 4119 552
johanna.harmainen@oit.fi