OIT - Voittava taloyhtiö

Yhdessä olemme voittava taloyhtiö

ISÄNNÖINTI

Olemme taloyhtiöiden luotettava ja osaava kumppani. Voittava isännöinti tarkoittaa sitä, että me voitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Toimintamme arvo näkyy tänään asumisen sujuvuutena ja pitkällä aikavälillä taloyhtiön arvon säilymisenä tai nousuna.

VAKAA, VASTUULLINEN JA VARMA TOIMIJA​

Hoidamme ammattitaidolla taloyhtiöiden hallintoon, talouteen ja kiinteistökehitykseen liittyvät tehtävät Oulussa ja Helsingissä. Meille on karttunut paljon asiantuntemusta ja kokemusta erilaisten taloyhtiöiden isännöinnistä.
Saako teidän taloyhtiönne juuri sellaista palvelua kuin tarvitsee?

Onko

isännöitsijänne tarpeeksi aktiivinen taloyhtiön asioiden hoitaja?

Onko

isännöitsijällänne ideoita ja kokemusta kiinteistönne kunnon ja korjaustarpeen arviointiin?

Mikä

on taloyhtiönne strategia? Toimiiko se, vai onko sitä lainkaan? Onko taloyhtiönne voittava?

Pyydä taloyhtiöllesi kartoitus!

Saat meiltä kartoituksen jälkeen kattavan raportin taloyhtiösi tilanteesta sekä tarjouksen.

Kartoitus

Paikkakunta

VOITTAVAN ISÄNNÖINTIMME KULMAKIVET

Voittavan isännöintimme perustana on vankka ja monipuolinen ammattitaito kiinteistökehityksessä, taloudessa ja hallinnollisissa asioissa. Tämä kaikki kiteytyy palveluksi, joka tekee meistä vastuullisen, aktiivisen ja luotettavan kanssakulkijan taloyhtiöille.

Meillä on huippuosaamista kaikissa isännöintiin ja kiinteistön kehitykseen liittyvissä asioissa. Taloyhtiön hallitus saa meiltä asiantuntija-apua juokseviin asioihin, pitkän tähtäimen suunnitelmiin sekä korjauksiin ja kunnossapitoon.

Taloyhtiönne talous- ja hallintomateriaali on aina ajan tasalla. Kiinteistön huoltoon liittyviää sopimuksia seurataan jatkuvasti ja niitä kilpailutetaan tarpeen tullen. Hallintomateriaali on sähköisesti aina hallituksen saatavilla.

llmoitusasiat ja asiakirjapyynnöt voi hoitaa kätevästi sähköisen asioinnin kautta silloin kuin teille sopii. Käytämme yhteydenpidossa jouhevasti digitaalisia kanavia. Pystymme mm. järjestämään yhtiökokouksia etänä.

Aktiivisena toimijana pidämme sidosryhmämme ajan tasalla tarkoituksenmukaisin välinein. Käytämme digitaalista viestintää vanhoja viestintäkeinoja unohtamatta. Viestintä on kaksisuuntainen tie, siksi olemme aina valmiita keskustelemaan ja vastaamaan kysymyksiin.

Meidän kanssamme on helppo aloittaa yhteistyö. Tutustuttuamme kohteeseen saatte meiltä tarjouksen. Sen hyväkysymisen jälkeen irtisanomme entisen toimijan ja nimeämme teille isännöitsijän ja kirjanpitäjän. Hoidamme myös tiedottamisen hyvissä ajoin ennen isännöitsijän vaihtumista

Isännöinti maksaa itsensä takaisin

Isännöintitoimisto kannattaa valita huolella, sillä isännöitsijän toiminta näkyy taloyhtiön taloudessa viivan alla. Pitkällä aikavälillä hyvä isännöinti auttaa säilyttämään ja nostamaan kiinteistön arvoa. Korjaus- ja kunnostustarpeiden arvioinnin lisäksi isännöitsijän juridiikka- ja talousosaaminen auttavat taloyhtiötä päätöksenteossa. Lisäksi isännöitsijä osaa kilpailuttaa kiinteistön ylläpidon järkevän hintaiseksi ja valvoa siihen liittyviä sopimuksia. 

Näin tehdään yhdessä voittavia taloyhtiöitä!

asiakaskokemuksia

Me huolehdimme asumisen sujuvuudesta ja taloyhtiön arvon säilymisestä. Isännöimme tyytyväisiä asiakkaita.
Pyydä tarjous isännöinnistä

JÄTÄ HAKEMUS

Täytä lomake ja kerro mitä tarvitset – meiltä löytyy tarpeisiisi voittava ratkaisu. Otamme sinuun yhteyttä seuraavana arkipäivänä

Hakemus OULU/HKI

Paikkakunta

 

Taloyhtiön tiedot

 

Yhteyshenkilön tiedot

Ota yhteyttä lomakkeella, niin etsitään yhteistyöllemme voittavat askelmerkit!