Oulusta ponnistavaa isännöintiä

OIT ISÄNNÖINTI

Tehtävämme on kulkea yhdessä asukkaiden ja osakkaiden kanssa pitäen huolta heidän omaisuutensa arvosta ja asumisen toimivuudesta taloyhtiössä. Olemme #kanssakulkija

Vakaa, vastuullinen ja varma toimija

Olemme vakaalla pohjalla toimiva luotettava isännöintitoimisto. Meillä on pitkä kokemus erilaisten taloyhtiöiden isännöinnistä, korttelitaloista pientaloyhtiöihin ja uusiin yhteisöllisen asumisen ratkaisuihin. Henkilökunnaltamme löytyy monipuolista erikoisosaamista, mikä näkyy asiakkaille asiantuntevana isännöintinä.

Perheyrityspohjalta kasvanut OIT on tarpeeksi suuri hoitamaan suurempiakin kokonaisuuksia ja sopivan kokoinen ihmiskasvoiseen kanssakäymiseen.

Menestyksen pohjalla on aina ollut vahvaa osaamista, ahkeruutta ja hyvät verkostot, mutta ennen kaikkea OIT isännöintiä ovat kannatelleet yrityksen arvot: asiakaslähtöisyys, arvostaminen ja aktiivisuus.

Isännöinti on muuttunut paljon neljässä vuosikymmenessä ja olemme osanneet tarttua oikeisiin asioihin muutosten pyörteissä. Olemme nykyaikainen isännöintitoimisto, joka ymmärtää syvällisesti asukkaan, taloyhtiön ja kiinteistön tarpeet.

Vaikka ala ja toimintaympäristö muuttuvat, arvot pysyvät. Teemme itsemme tarpeelliseksi päivästä ja vuodesta toiseen, kun toimimme asiakkaan etu edellä, arvostamme asiakkaitamme ja työtämme ja tartumme toimeen aktiivisesti,

Mauri luovutti alkuvuodesta 2021 toimitusjohtajan tehtävät pojalleen Jukka Niemelälle. 

Syksyllä 2021 OIT isännöinti laajentaa toimintaansa pääkaupunkiseudulle ostamalla helsinkiläisen Kruunun Isännöinti Oy:n liiketoiminnan.

Avainlukujamme

OIT isännöinnin pitkä taival on tuonut yritykselle vakautta sekä valtavasti käytännön osaamista ja hiljaista tietoa alalta. Näistä asioista kumpuavat avainlukumme kertovat meistä paljon.

Kokemusta isännöinnistä jo vuodesta

1981

alkaen.

Voittavaa isännöintiä
kaikki

365

päivää vuodessa.

Teknisen osaamisen kokemusta yli

380

asuntoyhtiön peruskorjauksista.

Suomalaisia taloyhtiöitä isännöimässä

19

isännöinnin ammattilaista.

Isännöitsijöiden työtä tehostamassa

15

taloushallinnon ammattilaista.

Liikevaihto vuonna
2022

2.3

miljoonaa euroa.

OIT Isännöinnin arvomaailma

LIITY VOITTAVAAN TIIMIIN

Kiinnostaisiko työ nykyaikaisessa, aktiivisessa ja kasvavassa isännöintitoimistossa?

ASIAKAS-
kokemuksia

Me huolehdimme asumisen sujuvuudesta ja taloyhtiön arvon säilymisestä. Isännöimme tyytyväisiä asiakkaita.

Pyydä tarjous isännöinnistä

Ota yhteyttä lomakkeella, niin etsitään yhteistyöllemme voittavat askelmerkit! Otamme sinuun yhteyttä seuraavana arkipäivänä.

Etsitkö isännöitsijää OULU/HKI

Paikkakunta

Ota yhteyttä lomakkeella, niin etsitään yhteistyöllemme voittavat askelmerkit!

Ajankohtaista