Oulusta ponnistavaa isännöintiä

OIT TYÖN-ANTAJANA

Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme, sillä he huolehtivat asiakkaittemme asumisen toimivuudesta sekä omaisuudesta. Haluaisitko sinäkin olla #kanssakulkija?Oletko vOITtava tyyppi?
Onko sinulla

🟠  Positiivinen asiakaspalveluasenne
🟠  Hyvät neuvottelutaidot
🟠  Hyvä organisointikyky
🟠  Kyky työskennellä paineen alla
🟠  Itsenäinen ennakoiva ja oma-aloitteinen
🟠  Aktiivinen, auttavainen ja avoin asenne

Tule meille töihin!

Työntekijöidemme NPS-tulos

AVOIMET TYÖPAIKAT

Alta löydät avoimet työpaikat. Voit jättää myös avoimen hakemuksen. 

Isännöitsijä

Haemme isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen. Jätä avoin hakemus!

Kirjanpitäjä

Haemme kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Jätä avoin hakemus!

AVOIMET TYÖPAIKAT

Alta löydät avoimet työpaikat. Voit jättää myös avoimen hakemuksen. 

Toimintamme kasvaa niin mukavaa vauhtia, että meillä on nyt jatkuva haku auki isännöitsijän työtehtäviin. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Jätä työhakemus lomakkeella

Ota yhteyttä lomakkeella, niin etsitään yhteistyöllemme voittavat askelmerkit!

OIT isännöinti työnantajana

Me pystymme tarjoamaan mielenkiintoisia työtehtäviä positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä sekä tukemaan työntekijöidemme hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Vakavaraisena, kehittyvänä ja kasvavana yrityksenä olemme turvallinen työpaikka. Meillä on useita pitkäaikaisia työntekijöitä, mikä kertoo meistä paljon työnantajana.

Digitalisaatio muuttaa jatkuvasti myös isännöintialaa ja me olemme kääntäneet sen eduksemme. Käytämme ja kehitämme uusia sähköisiä isännöintijärjestelmiä ja sähköistä asiointia sekä viestimme monikanavaisesti. Työntekijänämme pysyt nykyaikaisen työnteon aallonharjalla.

Positiivinen ja aktiivinen työyhteisö

Positiivinen ja aktiivinen työyhteisö

Teemme töitä avoimessa ja arvostavassa ilmapiirissä niin keskenämme kuin asiakkaidenkin kanssa. Meillä on eri alojen osaajia ja muodostamme yhdessä osaavan tiimin, jossa annetaan ja saadaan tukea. Ammattitaitoiset ja aktiiviset taloushallinnon osaajat ovat tärkeä osa toimivaa isännöintiä.

Esihenkilömme tekevät myös isännöitsijän työtä, minkä takia käytännön työtehtävistä on helppo keskustella. Eikä meillä tarvitse jäykistellä. Asioista puhutaan avoimesti ja esihenkilöitä on helppo lähestyä aivan omana itsenään.

Hyvinvointia tukeva työpaikka

Työntekijöistä välittäminen näkyy muun muassa siinä, että välitämme aidosti henkilöstön jaksamisesta. Pidämme huolta siitä, että työkuorma jakaantuu kohtuullisesti kaikille. Liukuva työaika, työaikapankki ja etätyömahdollisuus takaavat sen, että työ ja vapaa-aika pysyvät sopivassa suhteessa.

Tietysti tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, liikuntaseteleitä ja lounasseteleitä.