Meille töihin

Oulun Isännöitsijätoimisto Oy:n henkilöstö palvelee taloyhtiöitä ja sen asukkaita monipuolisesti taloyhtiön hallintoasioissa, taloudenhoidossa, viestinnässä ja remonteissa sekä peruskorjauksissa.

Yrityksemme on uuden ajan isännöitsijätoimisto, ja käytämme monipuolisesti digi- ja sähköisiä palveluja. Positiiviseen ja aktiiviseen työyhteisöömme kuuluu isännöitsijöitä sekä sihteeri- ja kirjanpito-osaston ammattilaisia.

Haemme nyt

Tule OIT isännöinnille vastaamaan kiinteistösihteerin tehtävistä. Palvelemme kasvavaa asiakaskuntaamme Oulussa ja pian myös muualla Suomessa.

Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisella näköalapaikalla kasvavassa ja kehittyvässä isännöintitoimistossa.

Vastaat asiakaspalvelusta, kirjanpidon avustavista tehtävistä sekä normaaleista toimistorutiineista muun talousosaston apuna. Lisäksi toimit toisena asiakaspalvelijanamme ja avustat kasvavaa kirjanpitäjien joukkoamme eri tehtävissä.

Odotamme sinulta
🔸 ennakkoluulotonta asennetta
🔸
sitoutumista
🔸
reipasta asennetta
🔸
paineensietokykyä
🔸
joustavuutta

Arvostamme
🔸 kaupallista, tai muuta alan koulusta
🔸
Domus -isännöintiohjelman hallintaa
🔸
kokemusta isännöitsijätoimistosta tai vastaavista tehtävistä

✉️ Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.12.2020 mennessä osoitteeseen rekry@oit.fi.
Puhelintiedusteluihin vastaa Seppo Niemelä p. 0400 950 491

OIT on Oulusta ponnistava, kasvava ja kehittyvä isännöintitoimisto. Tehtävämme on kulkea asukkaiden ja osakkaiden kanssa pitäen huolta heidän omaisuutensa arvosta ja asumisen viihtyisyydestä. Liikevaihtomme on noin 1,6 M€.⁣

🧡  Tavoitteenamme on olla halutuin isännöintikumppani Suomessa. ⁣

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella

Liity vOITtavaan tiimiimme❗️⁣

Tule OIT isännöinnille vastaamaan talous- ja toimistopalvelustamme sekä kehittämään sitä. Palvelemme kasvavaa asiakaskuntaamme Oulussa ja pian myös muualla Suomessa.⁣

Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisella näköalapaikalla kasvavassa ja kehittyvässä isännöintitoimistossa. Vastaat talouspalveluiden tuottamisesta, johtamisesta ja kehittämisestä sekä alkuvaiheessa myös pienasiakaskonseptin jalkauttamisesta yhdessä muun tiimin kanssa.⁣
Toimit esimiehenä talous- ja asiakaspalvelussa ja raportoit tehtävässäsi suoraan toimitusjohtajalle.⁣


Odotamme sinulta⁣
🔸 ennakkoluulotonta asennetta⁣
🔸 sitoutumista⁣
🔸 näkemystä taloushallinnon prosesseista ja kehittämisestä⁣
🔸 kirjanpito- ja tilinpäätöstaitoa⁣
🔸 kykyä johtaa ihmisiä parempiin tuloksiin⁣
🔸 tavoitteellisuutta⁣
🔸 kykyä kehittää asiakaskokemusta⁣

Arvostamme⁣
🔸 soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi / KTM)⁣⁣
🔸 kokemusta isännöinti- tai tilitoimistosta tai vastaavista tehtävistä⁣

✉️ Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 13.12.2020 mennessä osoitteeseen rekry@oit.fi. Puhelintiedusteluihin vastaa Jukka Niemelä p. 040 5919 795.⁣


OIT on Oulusta ponnistava, kasvava ja kehittyvä isännöintitoimisto. Tehtävämme on kulkea asukkaiden ja osakkaiden kanssa pitäen huolta heidän omaisuutensa arvosta ja asumisen viihtyisyydestä. Liikevaihtomme on noin 1,6 M€.⁣

🧡  Tavoitteenamme on olla halutuin isännöintikumppani Suomessa. ⁣

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella

Kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä juuri sinulle sopivaa työtehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Kun uusi työpaikka tulee täytettäväksi, etsimme sopivia hakijoita ensisijaisesti niiden joukosta, jotka ovat jättäneet meille työhakemuksen. Avoimen hakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua mihinkään.

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella

OIT työnantajana

Uuden ajan isännöitsijätoimisto

OIT on uuden ajan aktiivinen isännöitsijätoimisto. Olemme vakavarainen, kehittyvä ja kasvava yritys. Tapamme toimia on aktiivinen, auttavainen ja avoin. Haluamme luoda asiakkaillemme lisäarvoa ja yllättää asiakkaamme positiivisesti.

Isännöintialalla olemme digitalisaation edelläkävijöitä ja käytössämme on uudet sähköiset isännöintijärjestelmät joita kehitämme aktiivisesti. OIT:lla jokaisella taloyhtiöllä on omat sähköiset Taloyhtiösivut, joilla olevia tietoja voivat tarkastella niin asukkaat, omistajat kuin taloyhtiön hallituskin. Myös tilintarkastukset hoituvat sähköisen arkistoinnin avulla.

Positiivinen ja aktiivinen työyhteisö

OIT:lla henkilöstö on voimavara toisilleen ja työyhteisön ilmapiiri on avoin ja arvostava. Työkaverit tukevat toisiaan ja kahvitauot ovat mukavia juttuhetkiä. Meillä esimiestä voi lähestyä omana itsenään ja keskusteluilmapiiri on avointa. OIT:lla myös esimiehet tekevät isännöitsijän työtä, joten työarjen huolista ja iloista on helppo keskustella.

Välitämme työntekijöistämme ja huolehdimme heidän jaksamisestaan. OIT:lla varmistamme jokaisen työntekijä kohtuullisen työkuorman. Isännöitsijällä on työnsä tukena ammattitaitoinen ja aktiivinen sihteeri- ja kirjanpito-osasto.

Hyvinvointia tukeva työpaikka

Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla liikuntaseteleitä, jotka mahdollistavat monipuolisen liikunnan harrastamisen. Joka toinen vuosi hankimme työntekijöidemme käyttöön liikuntavarusteita, jotta liikunnan harrastaminen olisi mahdollisimman mukavaa.

Hyvä ruoka on osa hyvinvointia, joten työntekijöillämme on mahdollisuus myös lounasseteleihin. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon. Liukuva työaika, työaikapankki ja etätyömahdolllisuus tuovat joustoa työelämään.

Oletko vOITtava tyyppi? Onko sinulla

  • positiivinen asiakaspalveluasenne
  • hyvät neuvottelutaidot
  • hyvä organisointikyky
  • kyky työskennellä paineen alla
  • itsenäinen, ennakoiva ja oma-aloitteinen toimintatapa
  • aktiivinen, auttavainen ja avoin asenne

Tule mukaan voittavaan tiimiin

Tule mukaan vahvasti kasvavaan ja toimialaa muokkaavaan yritykseen!
Lähetä hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen: rekry@oit.fi

Asukasmuutokset
×
Tilaa asiakirjoja
×
Remontti-ilmoitus

×
Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous isännöinnistä

×