Meille töihin

Oulun Isännöitsijätoimisto Oy:n henkilöstö palvelee taloyhtiöitä ja sen asukkaita monipuolisesti taloyhtiön hallintoasioissa, taloudenhoidossa, viestinnässä ja remonteissa sekä peruskorjauksissa.

Yrityksemme on uuden ajan isännöitsijätoimisto, ja käytämme monipuolisesti digi- ja sähköisiä palveluja. Positiiviseen ja aktiiviseen työyhteisöömme kuuluu isännöitsijöitä sekä sihteeri- ja kirjanpito-osaston ammattilaisia.

Haemme nyt

OIT Isännöitsijä rekryEtsimme nyt kokenutta ISÄNNÖITSIJÄÄ tai jo työelämässä rutinoitunutta henkilöä vahvistamaan vOITtavaa tiimiämme. Tarvittaessa koulutamme valitun henkilön isännöitsijän tehtävään.

Olemme uuden ajan oululainen isännöitsijätoimisto, jolle digi- ja sähköiset palvelut ovat jokapäiväistä arkea. Meille asiakaspalvelu ja kiinteistönpito ovat isännöinnin tärkeimmät tehtävät. Sen vuoksi etsimällämme uudella isännöitsijällä tulee olla positiivinen asiakaspalveluasenne ja hyvät neuvottelutaidot. Sinulla pysyvät myös useat langat käsissä ja pystyt työskentelemään hyvin paineenkin alla. Olet itsenäinen, ennakoiva ja oma-aloitteinen tiimipelaaja.⁣

LUPAAMME SINULLE ⁣
🔸 Positiivisen ja aktiivisen työyhteisön⁣
🔸 Joustavan työajan ja etätyömahdollisuudet⁣
🔸 Uudet sähköiset isännöintijärjestelmät toimintasi tueksi⁣
🔸 Vanhan työntekijän lomaoikeuden⁣
🔸 Aktiivisen talousosaston tuen työllesi⁣

Tule mukaan vahvasti kasvavaan ja toimialaa muokkaavaan yritykseen:⁣
lähetä hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry@oit.fi.⁣

📳 LISÄTIETOJA: ⁣
• Mauri Niemelä, mauri.niemela@oit.fi, 0400 588 090 (viikko 29.)⁣
• OIT.fi/rekry

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella

📙KIRJANPITÄJÄ – liity voittavaan tiimiimme!⁣ 🧡⁣
⁣⁣
Toimintamme laajentuessa haemme nyt uutta kirjanpito- ja tilinpäätöstaitoista KIRJANPITÄJÄÄ vOITtavaan tiimiimme⁣.⁣
⁣⁣
Hoidamme asiakastaloyhtiöidemme kirjanpidon, vastikkeet, maksuliikenteen, lainojen hoitamisen ja vastikerästien perinnän. Laadimme myös vuosittain taloyhtiön tilinpäätöksen, teemme veroilmoituksen ja lähetämme sen verottajalle. Taloushallinnon ammattilaisena olet tärkeä osa toimivaa taloyhtiön isännöintiä.⁣⁣
⁣⁣
TOIVOMME SINULTA⁣⁣
🔸 Kokonaisvaltaista taloushallinnon ja kirjanpidon prosessien ymmärrystä⁣⁣
🔸 Kykyä ja halua kehittää taloushallinnon toimintatapoja sekä kehittyä ammattilaisena⁣⁣
🔸 Kokemusta sähköisten taloushallintojärjestelmien käytöstä ja hyödyntämisestä⁣⁣
⁣⁣
KATSOMME EDUKSI⁣⁣
🔸 Domus-järjestelmän tuntemuksen⁣⁣
🔸 Taloyhtiön kirjanpidon tuntemuksen⁣⁣
⁣⁣
LUPAAMME SINULLE⁣⁣
🔸 Positiivisen ja aktiivisen työyhteisön⁣⁣
🔸 Joustavan työajan ja etätyömahdollisuudet⁣⁣
🔸 Uudet sähköiset isännöintijärjestelmät toimintasi tueksi⁣⁣
🔸 Vanhan työntekijän lomaoikeuden⁣⁣
🔸 Aktiivisen talousosaston tuen työllesi⁣⁣
⁣⁣
Tule mukaan vahvasti kasvavaan ja toimialaa muokkaavaan yritykseen: lähetä hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry@oit.fi. Laita hakemuksesi pian. Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy.⁣⁣
⁣⁣
📳 LISÄTIETOJA: ⁣⁣
• Mauri Niemelä, mauri.niemela@oit.fi, 0400 588 090 (viikko 29.)⁣⁣
• OIT.fi/rekry⁣⁣

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella

Kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä juuri sinulle sopivaa työtehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Kun uusi työpaikka tulee täytettäväksi, etsimme sopivia hakijoita ensisijaisesti niiden joukosta, jotka ovat jättäneet meille työhakemuksen. Avoimen hakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua mihinkään.

Jätä hakemus alla olevalla lomakkeella

OIT työnantajana

Uuden ajan isännöitsijätoimisto

OIT on uuden ajan aktiivinen isännöitsijätoimisto. Olemme vakavarainen, kehittyvä ja kasvava yritys. Tapamme toimia on aktiivinen, auttavainen ja avoin. Haluamme luoda asiakkaillemme lisäarvoa ja yllättää asiakkaamme positiivisesti.

Isännöintialalla olemme digitalisaation edelläkävijöitä ja käytössämme on uudet sähköiset isännöintijärjestelmät joita kehitämme aktiivisesti. OIT:lla jokaisella taloyhtiöllä on omat sähköiset Taloyhtiösivut, joilla olevia tietoja voivat tarkastella niin asukkaat, omistajat kuin taloyhtiön hallituskin. Myös tilintarkastukset hoituvat sähköisen arkistoinnin avulla.

Positiivinen ja aktiivinen työyhteisö

OIT:lla henkilöstö on voimavara toisilleen ja työyhteisön ilmapiiri on avoin ja arvostava. Työkaverit tukevat toisiaan ja kahvitauot ovat mukavia juttuhetkiä. Meillä esimiestä voi lähestyä omana itsenään ja keskusteluilmapiiri on avointa. OIT:lla myös esimiehet tekevät isännöitsijän työtä, joten työarjen huolista ja iloista on helppo keskustella.

Välitämme työntekijöistämme ja huolehdimme heidän jaksamisestaan. OIT:lla varmistamme jokaisen työntekijä kohtuullisen työkuorman. Isännöitsijällä on työnsä tukena ammattitaitoinen ja aktiivinen sihteeri- ja kirjanpito-osasto.

Hyvinvointia tukeva työpaikka

Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla liikuntaseteleitä, jotka mahdollistavat monipuolisen liikunnan harrastamisen. Joka toinen vuosi hankimme työntekijöidemme käyttöön liikuntavarusteita, jotta liikunnan harrastaminen olisi mahdollisimman mukavaa.

Hyvä ruoka on osa hyvinvointia, joten työntekijöillämme on mahdollisuus myös lounasseteleihin. Kerran kuukaudessa toimistollamme vierailee hieroja, joka hieroo kipeytyneet hartiat kuntoon. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon. Liukuva työaika, työaikapankki ja etätyömahdolllisuus tuovat joustoa työelämään.

Oletko vOITtava tyyppi? Onko sinulla

  • positiivinen asiakaspalveluasenne
  • hyvät neuvottelutaidot
  • hyvä organisointikyky
  • kyky työskennellä paineen alla
  • itsenäinen, ennakoiva ja oma-aloitteinen toimintatapa
  • aktiivinen, auttavainen ja avoin asenne

Tule mukaan voittavaan tiimiin

Tule mukaan vahvasti kasvavaan ja toimialaa muokkaavaan yritykseen!
Lähetä hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen: rekry@oit.fi

Asukasmuutokset
×
Tilaa asiakirjoja
×
Remontti-ilmoitus

×
Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous isännöinnistä

×