Menestyksekäs kasvu ja asiakaslähtöisyys kulkevat käsi kädessä, kun yritys pysyy uskollisena arvoilleen

Vuonna 2021 OIT isännöinti laajeni pääkaupunkiseudulle ostaen siellä aiemmin toimineen Kruunun Isännöinti Oy:n liiketoiminnan. Tämän kaupan myötä Janne Kukkonen siirtyi luotsaamaan OIT isännöinti Helsingin toimipistettä. Janne Kukkonen on jakanut huipputason paikallista osaamista, ammattitaitoa ja uskottavuutta.

OIT isännöinti Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Janne Kukkonen

Kerro meille hieman OIT isännöinnistä ja mitä sinulle merkitsee olla toimitusjohtajana Helsingin toimipisteessä?

– OIT isännöinti on kasvanut perheyrityspohjalta ja se on aina ollut vahvasti juurtunut perheyrityksen arvomaailmaan. Tämä tarkoittaa meille asiakaslähtöisyyttä, arvostamista ja aktiivisuutta, joiden pohjalta olemme kasvaneet ja menestyneet myös Helsingissä, Janne Kukkonen kertoo.

Toimiessani toimitusjohtajana Helsingin toimipisteessä minun roolini on johtaa tiimiämme näiden arvojen mukaisesti ja varmistaa, että jokainen taloyhtiö saa yksilöllistä palvelua, jossa on aina läsnä ihmiskasvoinen kanssakäyminen, hän jatkaa.

Mitkä ovat mielestäsi OIT isännöinnin suurimmat vahvuudet?

OIT isännöinnin suurin vahvuus on se, että vaikka olemme kasvaneet, olemme säilyttäneet yrittäjävetoisen ja asiakaslähtöisen toimintamme ytimessämme, Kukkonen toteaa.

Jokaisella taloyhtiöllä on oma nimetty isännöitsijä ja kirjanpitäjä.

Oma hoitava isännöitsijä ja kirjanpitäjä takaa sen, että OIT isännöinti voi tarjota henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua jokaiselle taloyhtiölle. Lisäksi vahva osaaminen ja hyvät verkostot antavat edun alalla toimimiseen. Paikallistuntemus Helsingin ydinalueella ja lähiöissä on myös yksi OIT isännöinti Helsingin vahvuuksista.

Miten näet yrityksen arvojen vaikuttavan OIT isännöinnin menestykseen?

– Yrityksen arvot, kuten asiakaslähtöisyys, arvostaminen ja aktiivisuus, ovat olleet menestyksemme perusta. Ne ohjaavat päivittäistä päätöksentekoamme ja toimintaamme. Arvot varmistavat sen, että pysymme aina uskollisina asiakkaillemme ja tehtävällemme, joka on pitää huolta taloyhtiöidemme omaisuudesta ja asumisesta. Nämä arvot ovat meille tärkeitä ja ne antavat meille suunnan, kun ala ja toimintaympäristö muuttuvat, Kukkonen kertoo.

Miten OIT isännöinti aikoo säilyttää yrittäjävetoisen toiminnan kasvaessaan Helsingin alueella?

– Kasvaminen ei tarkoita meille sitä, että luovumme yrittäjävetoisesta toiminnasta. Päinvastoin, se tarkoittaa sitä, että haluamme tuoda yrittäjähenkisyyden ja asiakaslähtöisyyden mukanamme uusille alueille, Kukkonen toteaa.

Helsingin toimipisteessä säilytämme sen, että jokaisella taloyhtiöllä on oma nimetty isännöitsijä ja kirjanpitäjä, ja pyrimme luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka perustuvat luottamukseen ja laadukkaaseen palveluun, hän jatkaa.

Mikä on teidän näkemyksenne tulevaisuudesta OIT isännöinnin näkökulmasta?

Näen tulevaisuuden positiivisena. Uskomme vahvasti siihen, että voimme kasvaa ja samalla säilyttää yrittäjävetoisuutemme ja asiakaslähtöisyytemme.

Pyrimme jatkossakin olemaan asiakkaidemme #kanssakulkijoita, pitäen huolta heidän omaisuudestaan ja asumisen toimivuudesta. Kasvu ei saa muuttaa sitä, kuka olemme ja miksi teemme tätä työtä, Kukkonen kertoo.

Kukkosen mukaan menestyksekäs kasvu ja asiakaslähtöisyys voivat kulkea käsi kädessä, kun yritys pysyy uskollisena omille juurilleen ja arvoilleen.

Tutustu OIT isännöinti Helsinkiin