Liity voittavien taloyhtiöiden joukkoon

MEILLE ASIAKKAAKSI

Meidän asiakkaaksemme on helppo tulla ja asiakkaana on helppo olla. Isännöimissämme taloyhtiöissä kiinteistöstä, taloudesta ja arjen sujumisesta pidetään hyvää huolta.

Askelmerkit voittavaksi asiakkaaksi

Yhteistyön aloittaminen OIT isännöinnin kanssa on vaivatonta. Toimimme alusta lähtien niin, että kaikki on asiakkaalle selkeää, helppoa ja turvallista.

Katselmointi ja tarkastus

Katselmointi ja tarjous

 • Käymme sovittuna ajankohtana
  katselmoimassa taloyhtiönne
 • Teemme tarjouksen isännöinnistä. HUOM! Tarjouksen liitteenä on noin 15-sivuinen raportti taloyhtiön koosta riippuen,
  jossa on dokumentteina myös valokuvia.

Kauppa ja vastuuhenkilöiden valinta

 • Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen irtisanomme aiemman isännöitsijän.
 • Nimeämme ennen sopimuksen voimaantuloa hoitavan isännöitsijän ja kirjanpitäjän. Saatte siis nimetyt vastuuhenkilöt hoitamaan näitä tehtäviä.
Kauppa ja vastuuhenkilöt
Isännöitsijän vaihtaminen

Isännöitsijän vaihtuminen

 • Hoitava isännöitsijä tiedottaa taloyhtiötä isännöitsijän vaihtumisesta noin kaksi viikkoa ennen ennen sopimuksen alkamista.
 • Sopimuksen tultua voimaan päivitämme mm. ilmoitustaulujen pysyvät ohjeet ja järjestyssäännöt OIT-pohjalle. Ilmoitustaululle tulee kyltti “Taloasi isännöi OIT isännöinti” ja oveen liimataan OIT-tarra.
 • Varsinainen isännöintityö alkaa.

Yhteistyö OIT isännöinnin kanssa alkaa

 • Taloyhtiölle nimetään oma hoitava isännöitsijä sekä hoitava kirjanpitäjä.
 • Kuljemme yhdessä asukkaiden ja osakkaiden kanssa pitäen huolta heidän omaisuutensa arvosta ja asumisen toimivuudesta taloyhtiössä.

VOITTAVAN ISÄNNÖINTIMME KULMAKIVET

Voittavan isännöintimme perustana on vankka ja monipuolinen ammattitaito kiinteistökehityksessä, taloudessa ja hallinnollisissa asioissa. Tämä kaikki kiteytyy palveluksi, joka tekee meistä vastuullisen, aktiivisen ja luotettavan kanssakulkijan taloyhtiöille.

Meillä on huippuosaamista kaikissa isännöintiin ja kiinteistön kehitykseen liittyvissä asioissa. Taloyhtiön hallitus saa meiltä asiantuntija-apua juokseviin asioihin, pitkän tähtäimen suunnitelmiin sekä korjauksiin ja kunnossapitoon.

Taloyhtiönne talous- ja hallintomateriaali on aina ajan tasalla. Kiinteistön huoltoon liittyviää sopimuksia seurataan jatkuvasti ja niitä kilpailutetaan tarpeen tullen. Hallintomateriaali on sähköisesti aina hallituksen saatavilla.

llmoitusasiat ja asiakirjapyynnöt voi hoitaa kätevästi sähköisen asioinnin kautta silloin kuin teille sopii. Käytämme yhteydenpidossa jouhevasti digitaalisia kanavia. Pystymme mm. järjestämään yhtiökokouksia etänä.

Aktiivisena toimijana pidämme sidosryhmämme ajan tasalla tarkoituksenmukaisin välinein. Käytämme digitaalista viestintää vanhoja viestintäkeinoja unohtamatta. Viestintä on kaksisuuntainen tie, siksi olemme aina valmiita keskustelemaan ja vastaamaan kysymyksiin.

Meidän kanssamme on helppo aloittaa yhteistyö. Tutustuttuamme kohteeseen saatte meiltä tarjouksen. Sen hyväkysymisen jälkeen irtisanomme entisen toimijan ja nimeämme teille isännöitsijän ja kirjanpitäjän. Hoidamme myös tiedottamisen hyvissä ajoin ennen isännöitsijän vaihtumista

Pyydä tarjous isännöinnistä

JÄTÄ HAKEMUS

Täytä lomake ja kerro mitä tarvitset – meiltä löytyy tarpeisiisi voittava ratkaisu.
Otamme sinuun yhteyttä seuraavana arkipäivänä

Hakemus OULU/HKI

Paikkakunta

 

Taloyhtiön tiedot

 

Yhteyshenkilön tiedot

Palvelu, josta taloyhtiömme on kiinnostunut

 

Taloyhtiön tiedot

 

Yhteyshenkilön tiedot

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt GDPR:n mukaisen tietosuojaselosteen.

Ota yhteyttä lomakkeella, niin etsitään yhteistyöllemme voittavat askelmerkit!

OLEMME ASIAKKAITAMME VARTEN

Monet toimintaamme kuvaavat ominaisuudet antavat ymmärtää, että olemme asiakkaillemme enemmän kuin isännöitsijä – olemme kanssakulkija.

Vastuullinen

Hoidamme työmme vastuullisesti ja toimintamme kestää tarkastelun kaikista näkökulmista. Tunnemme vastuumme asiakkaiden asioista ja luotamme siihen, että työntekijämme toimivat vastuullisesti. Otamme myös vastuun työntekijöistämme.

Aktiivinen

Aktiivinen toiminta on ennakoivaa, ripeää ja avointa. Kuuntelemme aktiivisesti, viestimme aktiivisesti ja olemme aktiivisia myös silloin, kun meidän asiantuntemustamme tarvitaan.

Kanssakulkija

Olemme mukana asiakkaidemme arjessa ja juhlassa sekä suurissa ja pienissä päätöksissä. Ymmärrämme, kuuntelemme, kerromme, ehdotamme, tuemme ja toimimme. Olemme asiakkaillemme opas – vakaa kanssakulkija, jonka tukeen voi luottaa aina.