Säästä isännöimällä itse

OITIS™
-itseisännöinti

Sähköisen “Talouspäällikkö” -palvelumme avulla etenkin pienet taloyhtiöt voivat minimoida isännöintikustannuksensa tekemällä isännöintiä itse. Asiantuntemuksemme on silti tarvittaessa taloyhtiön käytettävissä.

TALOYHTIÖN ITSEISÄNNÖINTI VALTAKUNNALLISESTI

Helppokäyttöinen, Domus-isännöintijärjestelmään perustuva digipalvelumme tarjoaa kaiken, mitä taloyhtiön isännöintiin tarvitaan. Se mahdollistaa mm. viestinnän, kokoukset ja kirjanpidon. Halutessaan taloyhtiö voi tilata OIT:lta erikseen apua esimerkiksi tilinpäätöksiin tai kiinteistön korjauksiin.

Säästät hallinnollisissa kuluissa

Säästät hallinnollisissa kuluissa

Ei kaupparekisteriin merkittyä isännöitsijää. Voit tehdä pienet isännöintiin liittyvät tehtävät itse samassa ajassa, jossa pyytäisit isännöitsijää tekemään ne.

Kokoustat sujuvasti

Järjestelmän kautta on helppo kutsua ja järjestää esimerkiksi ylimääräinen yhtiökokous. Ammatti-isännöitsijää ei välttämättä tarvita.

Kokoustat sujuvasti
OIT aina selkänojana

OIT aina selkänojana

Palvelun käyttäjillä on aina tukenaan OIT:n vankka tietotaito esimerkiksi lakiasioista ja korjauksista. Meidät saa nopeasti kiinni tarpeen vaatiessa.

Helppokäyttöinen palvelu

Domus-isännöintijärjestelmän päälle rakennettu palvelu on räätälöity nimenomaan isännöintiä varten. Annamme asiakkaillemme käyttöönottokoulutusta.

Helppokäyttöinen palvelu
“Talouspäällikkö” toimii missä vain

“Talouspäällikkö” toimii missä vain

Palvelua käyttävä taloyhtiö voi olla missä päin Suomea tahansa, sillä digitaalisuus ei katso paikkaa.

Etsitkö taloyhtiöllesi voittavaa isännöitsijää?

PYYDÄ TARJOUS

Vestibulum a dui porttitor sem at a vestibulum himenaeos consectetur leo leo ad vitae a ridiculus proin elit.Varius leo a interdum.

Palvelu, josta taloyhtiömme on kiinnostunut

 

Taloyhtiön tiedot

 

Yhteyshenkilön tiedot

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt GDPR:n mukaisen tietosuojaselosteen.

Ota yhteyttä lomakkeella, niin etsitään yhteistyöllemme voittavat askelmerkit!