Liity vOITtavaan tiimiimme! 🧡

Jatkuva haku

Toimintamme kasvaa niin mukavaa vauhtia, että meillä on nyt jatkuva haku auki isännöitsijän työtehtäviin. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Jatkuva haku

ISÄNNÖITSIJÖILLE ON MEILLÄ TÖITÄ!❗️

Liity vOITtavaan tiimiimme 🧡

Kiinteistöalan ammattilainen, haluatko uusia haasteita aidosti kehittyvässä isännöintitoimistossa?

Toimintamme kasvaa niin mukavaa vauhtia, että meillä on nyt jatkuva haku auki isännöitsijän työtehtäviin. Varmaan tiedätkin jo, että isännöitsijän tehtävänä on huolehtia kiinteistöjen arvosta ja asiakkaiden arjen sujumisesta? Luotamme siihen, että oma-aloitteisena ammattilaisena löydät helposti tehtäväsi OIT:lla.

Meillä taloushallinto, tekniikka ja asiakaspalvelu antavat isännöitsijöille hyvän taustatuen.Odotamme, että pystyt toimimaan työkavereiden, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa arvojemme mukaisesti: asiakaslähtöisesti, arvostavasti ja aktiivisesti.

 Odotamme sinulta:

  • Isännöitsijän kokemus on eduksi
  • Sitoutumista
  • Hyviä viestintätaitoja
  • Paineensietokykyä
  • Joustavuutta

 

Arvostamme:

  • Kaupallista tai teknistä tutkintoa
  • Isännöintitutkinnot (IAT, ITS tai AIT) katsomme eduksi, mutta tuemme tässä prosessissa, jos et omaa vielä tutkintoa
  • Tiimityötaitoja
  • Raportointi- ja asiakaspalvelutaitoja
 

Hae vOITtavaan tiimiin lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen rekry@oit.fi.

Ota yhteyttä pienellä kynnyksellä, niin kerromme lisää ja selvitämme olisimmeko sopiva match!

Puhelintiedusteluihin vastaa Valtteri Pulkkinen 08 4152 5022

OIT Isännöinti on Oulussa ja Helsingissä toimiva nykyaikainen, vastuullinen, kehittyvä ja kasvava isännöintitoimisto, jonka liikevaihto on noin 2,5M€. Yhtiön vuosittainen kasvuvauhti on tällä hetkellä Helsingissä 100% ja Oulussa 20%. Tehtävämme on olla taloyhtiöiden luottokumppani, joka pitää huolen asumisen sujuvuudesta ja kiinteistön arvon kehityksestä. Tavoitteemme on olla halutuin isännöintikumppani Suomessa.

ps. Käy haistelemassa OIT:n tunnelmaa sosiaalisen median kanavissamme:

Jätä työhakemus lomakkeella

Ota yhteyttä lomakkeella, niin etsitään yhteistyöllemme voittavat askelmerkit!

OIT isännöinti työnantajana

Me pystymme tarjoamaan mielenkiintoisia työtehtäviä positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä sekä tukemaan työntekijöidemme hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Vakavaraisena, kehittyvänä ja kasvavana yrityksenä olemme turvallinen työpaikka. Meillä on useita pitkäaikaisia työntekijöitä, mikä kertoo meistä paljon työnantajana.

Digitalisaatio muuttaa jatkuvasti myös isännöintialaa ja me olemme kääntäneet sen eduksemme. Käytämme ja kehitämme uusia sähköisiä isännöintijärjestelmiä ja sähköistä asiointia sekä viestimme monikanavaisesti. Työntekijänämme pysyt nykyaikaisen työnteon aallonharjalla.

Positiivinen ja aktiivinen työyhteisö

Positiivinen ja aktiivinen työyhteisö

Teemme töitä avoimessa ja arvostavassa ilmapiirissä niin keskenämme kuin asiakkaidenkin kanssa. Meillä on eri alojen osaajia ja muodostamme yhdessä osaavan tiimin, jossa annetaan ja saadaan tukea. Ammattitaitoiset ja aktiiviset taloushallinnon osaajat ovat tärkeä osa toimivaa isännöintiä.

Esimiehemme tekevät myös isännöitsijän työtä, minkä takia käytännön työtehtävistä on helppo keskustella. Eikä meillä tarvitse jäykistellä. Asioista puhutaan avoimesti ja esimiehiä on helppo lähestyä aivan omana itsenään.

Hyvinvointia tukeva työpaikka

Työntekijöistä välittäminen näkyy muun muassa siinä, että välitämme aidosti henkilöstön jaksamisesta. Pidämme huolta siitä, että työkuorma jakaantuu kohtuullisesti kaikille. Liukuva työaika, työaikapankki ja etätyömahdollisuus takaavat sen, että työ ja vapaa-aika pysyvät sopivassa suhteessa.

Tietysti tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, liikuntaseteleitä ja lounasseteleitä.