Liity vOITtavaan tiimiimme! 🧡

Isännöitsijä, Oulu

Haemme Oulun toimistollemme isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää ja ota yhteyttä tai täytä hakemus!

Isännöitsijä, Oulu

ISÄNNÖITSIJÄ❗️

Liity vOITtavaan tiimiimme 🧡

Haemme nyt Oulun toimistollemme isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen. Isännöitsijän toimenkuva OIT:lla keskittyy nimettyjen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöintiin arvojemme mukaisesti: Asiakaslähtöisesti, Arvostavasti ja Aktiivisesti. Työssäsi huolehdit asiakasyhtiöiden arjen sujuvuudesta ja kiinteistöjen arvon kehityksestä. Etsimämme henkilö on jo todennäköisesti ehtinyt kartuttaa kokemusta isännöitsijänä.

Miksi OIT?

OIT:lla pääset osaksi asiantuntevaa ja toisiaan tukevaa työyhteisöä.  Meillä pääset kehittymään isännöintialan ammattilaisena, mutta myös osallistumaan itse aktiivisesti yhteisen toimintamme kehittämiseen. Tärkeintä meille on, että jokainen työntekijä saa pelata omilla vahvuuksillaan!

Työhyvinvointi on mielestämme jatkuvan ja toimivan työn edellytys ja siksi haluamme pitää huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista. Meille on tärkeää esimerkiksi se, että jokaisen työntekijän henkilökohtainen työkuorma on sopiva. OIT:lla vallitsee matalan hierarkian kulttuuri ja jokaisen työntekijän panos on yhtä arvokas ja tärkeä. Pyrimme yrityksessä avoimeen keskustelukulttuuriin, jotta voimme kehittää toimintaamme oikeaan suuntaan.  Työkavereiden antama suositteluindeksi OIT:sta työpaikkana oli viimeisimmän työtyytyväisyyskyselyn perusteella 94, joten meillä on hyvä olla. 🧡

 Mitä odotamme sinulta?

  • Sitoutumista vakituiseen työtehtävään
  • Hyviä viestintätaitoja
  • Paineensietokykyä
  • Joustavuutta
  • Isännöitsijän kokemus on eduksi

Arvostamme:

  • Kaupallista- tai teknistä koulutusta
  • Isännöintitutkinnot (IAT, ITS tai AIT) katsomme eduksi, mutta tuemme tässä prosessissa, jos et omaa vielä tutkintoa
  • Yhteistyötaitoja
  • Raportointi- ja asiakaspalvelutaitoja
  • Aktiivista, auttavaista ja avointa asennetta
 

Hae vOITtavaan tiimiin lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen rekry@oit.fi.

Ota yhteyttä pienellä kynnyksellä, niin kerromme lisää ja selvitämme olisimmeko sopiva match!

Puhelintiedusteluihin vastaa Valtteri Pulkkinen p. 08 4152 5022

OIT Isännöinti on Oulussa ja Helsingissä toimiva nykyaikainen, vastuullinen, kehittyvä ja kasvava isännöintitoimisto, jonka liikevaihto on noin 2,5M€. Yhtiön vuosittainen kasvuvauhti on tällä hetkellä Helsingissä 100% ja Oulussa 20%. Tehtävämme on olla taloyhtiöiden luottokumppani, joka pitää huolen asumisen sujuvuudesta ja kiinteistön arvon kehityksestä. Tavoitteemme on olla halutuin isännöintikumppani Suomessa.

ps. Käy haistelemassa OIT:n tunnelmaa sosiaalisen median kanavissamme:

Jätä työhakemus lomakkeella

Ota yhteyttä lomakkeella, niin etsitään yhteistyöllemme voittavat askelmerkit!

OIT isännöinti työnantajana

Me pystymme tarjoamaan mielenkiintoisia työtehtäviä positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä sekä tukemaan työntekijöidemme hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Vakavaraisena, kehittyvänä ja kasvavana yrityksenä olemme turvallinen työpaikka. Meillä on useita pitkäaikaisia työntekijöitä, mikä kertoo meistä paljon työnantajana.

Digitalisaatio muuttaa jatkuvasti myös isännöintialaa ja me olemme kääntäneet sen eduksemme. Käytämme ja kehitämme uusia sähköisiä isännöintijärjestelmiä ja sähköistä asiointia sekä viestimme monikanavaisesti. Työntekijänämme pysyt nykyaikaisen työnteon aallonharjalla.

Positiivinen ja aktiivinen työyhteisö

Positiivinen ja aktiivinen työyhteisö

Teemme töitä avoimessa ja arvostavassa ilmapiirissä niin keskenämme kuin asiakkaidenkin kanssa. Meillä on eri alojen osaajia ja muodostamme yhdessä osaavan tiimin, jossa annetaan ja saadaan tukea. Ammattitaitoiset ja aktiiviset taloushallinnon osaajat ovat tärkeä osa toimivaa isännöintiä.

Esimiehemme tekevät myös isännöitsijän työtä, minkä takia käytännön työtehtävistä on helppo keskustella. Eikä meillä tarvitse jäykistellä. Asioista puhutaan avoimesti ja esimiehiä on helppo lähestyä aivan omana itsenään.

Hyvinvointia tukeva työpaikka

Työntekijöistä välittäminen näkyy muun muassa siinä, että välitämme aidosti henkilöstön jaksamisesta. Pidämme huolta siitä, että työkuorma jakaantuu kohtuullisesti kaikille. Liukuva työaika, työaikapankki ja etätyömahdollisuus takaavat sen, että työ ja vapaa-aika pysyvät sopivassa suhteessa.

Tietysti tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, liikuntaseteleitä ja lounasseteleitä.