Arvoa ja sujuvuutta asumiseen

PK-seudulla

Kuljemme taloyhtiönne rinnalla huolehtien omaisuutenne arvosta ja arkenne sujuvuudesta. Olemme aktiivinen, arvostava ja asiakaslähtöinen #kanssakulkija

Vastuullinen ja varma toimija

Olemme OIT isännöinti Kruunu – isännöintitoimisto, johon voit luottaa. Meillä on jo 8 vuoden kokemus erilaisten taloyhtiöiden isännöinnistä pääkaupunkiseudun komeimmista arvokiinteistöistä tavallisten ihmisten taloyhtiöihin. Meiltä löytyy monipuolista erikoisosaamista, joka näyttäytyy teille asiantunteva isännöintinä.

Meillä ei mene sormi suuhun vaikeidenkaan kysymysten äärellä. Hallitsemme tavallista suuremmatkin kokonaisuudet taloyhtiönne kehittämisessä.

Isännöintiä vahvalla paikallistuntemuksella

Helsingin Hakaniemessä Hämeentiellä OITin uusista toimitiloista tarjoamme leveämmät hartiat isännöintiin helsinkiläisille, espoolaisille sekä vantaalaisille taloyhtiöille.

Leveämmistä hartioistamme huolimatta olemme yhä juuri sopivan kokoinen ihmiskasvoiseen kanssakäymiseen. Tahdomme kohdata teidät ja oppia tuntemaan taloyhtiönne juuri niin läheisesti kuin ansaitsette.

Kantavana voimana vankat arvot

OIT isännöinti Kruunun menestys ja palvelun laatu on pohjautunut aina ahkeruuteen, vahvaan osaamiseen ja laajaan paikallistuntemukseen niin Helsingin ydinkeskustassa kuin Espoon tai Vantaan esikaupunkialueilla.

Ennen kaikkea isännöintityömme laatu on perustunut arvoihimme, jotka ovat asiakaslähtöisyys, arvostaminen ja aktiivisuus.

OIT - Voittava taloyhtiö

Yhdessä olemme vOITtava taloyhtiö

OIT isännöinti Kruunu on digiajan työkaluja hyödyntävä ja ajan hermoilla oleva isännöintitoimisto, joka ymmärtää pääkaupunkiseudun taloyhtiöiden ja kiinteistöjen tarpeet, huolet ja murheet.

Toimimme aina läpinäkyvästi, teidän etunne edellä. Kuuntelemme, ehdotamme ja etsimme aktiivisesti ratkaisuja, joilla viemme taloyhtiönne asumisen sujuvuutta eteenpäin ja vaalimme omaisuutenne arvoa. Sitä on vOITtava isännöinti!

Etsitkö isännöitsijää, joka tekee taloyhtiöstänne voittavan?

Ota yhteyttä lomakkeella, niin etsitään yhteistyöllemme voittavat askelmerkit!
Etsitkö isännöitsijää OULU/HKI

Paikkakunta

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt GDPR:n mukaisen tietosuojaselosteen.

Ota yhteyttä lomakkeella, niin etsitään yhteistyöllemme voittavat askelmerkit!

VOITTAVAN ISÄNNÖINTIMME KULMAKIVET

VOITtavan isännöintimme perustana on vankka ja monipuolinen ammattitaitomme kiinteistökehityksessä, taloyhtiön taloudessa ja hallinnollisissa asioissa. Olemme aina aktiivinen, kuunteleva, kertova ja vastuullinen taloyhtiösi kanssakulkija.

KRUUNU PALVELEE

Ole yhteyksissä matalalla kynnyksellä, jos tarvitset apua tai neuvoja isännöinnissä.

KOKEMUKSIA meistä

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä, ja se on meille todella tärkeää.