Asunto Oy Aleksanterinkatu 67

OIT isännöinnin asiakas vuodesta 2017

Kehitystä yhteistyössä tapahtuu koko ajan ja asiakasta kuunnellaan

Oulun Heinäpäässä sijaitseva Asunto Oy Aleksanterinkatu 67 hallituksen puheenjohtaja Seppo Lopakka on toiminut asunto-osakeyhtiön hallituksessa siitä asti, kun taloyhtiö luovutettiin osakkaille 21.11.2013.

Lopakka oli jo talon rakentamisvaiheessa aktiivisesti seuraamassa huoneistonsa rakentamisen etenemistä, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan tilattujen muutostöiden osalta.

Seppoa haastatellessa ei jää epäselväksi, että Lopakka on todella aktiivinen puheenjohtaja ja edistää taloyhtiön asioita ja pitää huolta koko kiinteistöstä kuin myös toki omasta sijoituksestaan.

Isännöitsijän valinta

Asunto Oy Aleksanterinkatu 67 hallitus päätti kilpailuttaa isännöinnin vuonna 2017, koska eivät olleet enää tyytyväisiä rakennusliikkeen valitsemaan isännöintiyritykseen, sillä asiat eivät hoituneet ja yhteisesti sovituista pelisäännöistä ei pidetty kiinni.

Taloyhtiö ei hakenut kilpailutuksella halpaa ja hyvää, vaan ennen kaikkea toimivaa isännöintitoimistoa ja kumppania. Haastattelujen ja neuvottelujen myötä Asunto Oy Aleksanterinkatu 67 päätyi valitsemaan yhteistyökumppanikseen OIT isännöinnin.

” Asunto Oy Aleksanterinkatu 67 vakuuttui OIT isännöinnin avoimuudesta ja luotettavuudesta ja Terhi Jokisen nimeäminen yhtiön hoitavaksi isännöitsijäksi sinetöi päätöksen, toteaa Lopakka. ”

OIT isännöinnin tapa hoitaa taloyhtiön asioita

OIT isännöinnin tapa hoitaa taloyhtiöiden asioita on aktiivinen. Asioista otetaan hyvin selvää ja asioita edistetään etupainotteisesti yhteisesti sovittujen pelisääntöjen mukaan. Joka vuosi tulee uusia asioita ja hallituksella uusia ideoita, joista isännöitsijä Terhi Jokinen ottaa hyvin koppia.

Kehitystä yhteistyössä tapahtuu koko ajan ja siitä Seppo haluaakin kiittää OIT isännöintiä. Asiakasta selkeästi kuunnellaan, toteaa Seppo.

Korjaukset- ja perusparannushankkeet taloyhtiössä

Uudehkosta taloyhtiöstä huolimatta, yhtiössä on ehditty toteuttamaan jo erilaisia hankkeita. Porraskäytävien loisteputkivalaisimet uusittiin liiketunnistimilla toimiviin led-valaisimiin. Hankkeella haettiin kustannussäästöä, mutta ennen kaikkea toiminnallisuutta, sillä ennen muutostyötä yhtiön kaikkien kerroksien käytävä valot syttyivät, kun alhaalta esimerkiksi painettiin katkaisijaa.

Yhtiössä toteutettiin myös 2021 vuonna sähköautojen latausinfran rakennus. Hankkeiden menestyksen taustalla oli selkeä suunnittelu ja avoin kommunikaatio ja hyvä saumaton yhteistyö hallituksen, isännöitsijän ja urakoitsijan välillä alusta loppuun saakka.  Korjaukset ja hankkeet ovat tilaisuus parantaa kiinteistön arvoa ja viihtyisyyttä asukkaille, Lopakka toteaa.

”Seppo haluaa välittää kiitokset taloyhtiön hoitavalle isännöitsijälle Terhi Jokiselle – erittäin ammattitaitoista, avointa ja yhteistyökykyistä yhteistyötä. Voimme lämpimästi suositella OIT isännöintiä”

Tutustu tarkemmin OIT isännöinnin toimintaan