Asunto Oy Liisankatu 25

OIT isännöinnin asiakas vuodesta 2022

OIT isännöinti pystyi tarjoamaan meille alueen tuntevan isännöitsijän

Asunto Oy Liisankatu 25 on Helsingin Kruunuhaassa sijaitseva 1886 valmistunut taloyhtiö.

Mari Halla-aho on toiminut hallituksessa jo kuuden vuoden ajan, josta viimeisimpänä vuonna hallituksen puheenjohtajana.

Isännöitsijän valinta

Reilu vuosi sitten Asunto Oy Liisankadun hallitus päätti kilpailuttaa isännöinnin, koska silloiseen isännöitsijätoimistoon oli syntynyt luottamuspula, saavutettavuus oli huono ja hallitukselle näyttäytyi, että isännöitsijällä oli liian paljon työtä ja liian vähän aikaa taloyhtiön asianmukaiseen hoitamiseen.

OIT isännöinti Helsinki Oy valikoitui Asunto Oy Liisankatu 25:n isännöintipalveluiden tarjoajaksi kilpailutuksen perusteella. Meille tärkeää oli, että tuleva isännöintipalveluiden tarjoaja tuntee asuinalueemme kuin omat taskunsa, meille oli myös tärkeää, että tulevalla hoitavalla isännöitsijällä olisi myös muita kohteita Kruunuhaassa, Halla-aho toteaa.

”OIT isännöinti pystyi tarjoamaan meille alueen tuntevan isännöitsijän, joten tässä tapauksessa isännöitsijän paikallistuntemus ratkaisi viimein kilpailutuksen tilanteen” -Mari kertoo.

Odotukset OIT isännöinnistä sopimuksen alkaessa

Kun sopimus OIT isännöinnin kanssa tehtiin, uudelta isännöintipalveluiden tarjoajalta odotettiin ennen kaikkea luotettavuutta, tavoitettavuutta ja sitä, että kun hallitus antaa isännöitsijälle asian hoidettavaksi, voidaan luottaa, että asiat myös hoituvat, ja asiat ovat kyllä hoituneet, Halla-aho kiittelee.

Koen, että se, missä OIT isännöinti erottuu muista alan toimijoista, on se, että OIT isännöinti paneutuu taloyhtiön hoitavan isännöitsijän valintaan sisäisesti, OIT isännöinti käy läpi hallituksen toiveet ja valitsee parhaan vaihtoehdon taloyhtiölle, jolloin kaikkien tahtotila täyttyy, Mari toteaa.

Taloyhtiölle mahdollistettujen palveluiden käyttö

Asunto Oy Liisankatu 25, hallituksen puheenjohtaja Halla-aho toteaa, että taloyhtiölle mahdollistettua huoneistotietoa tulee käytettyä ihan liian vähän, käyttö saisi olla huomattavasti aktiivisempaa hallituksen osalta sillä palvelun kautta taloyhtiö saa hyvän kattauksen yhtiön taloudellisesta tilanteesta ja toimiihan se hyvänä arkistona taloyhtiön asiakirjoille.

Asunto Oy Liisankatu 25 on Helsingin Kruunuhaassa sijaitseva 1886 valmistunut taloyhtiö.
”Voin suositella OIT isännöintia – asiat hoituu, viestintä toimii ja hallitus pidetään hyvin ajan tasalla sekä toiminta on ennen kaikkea läpinäkyvää” -Mari toteaa

Tutustu tarkemmin OIT isännöinti Helsingin toimintaan >