Hanna

”Tuntuu turvalliselta olla OIT:n asiakkaana.”

Oululaisen taloyhtiön hallituksen jäsen Hanna kertoo kokemuksiaan OIT isännöinnistä. Taloyhtiö on ollut OIT isännöinnin asiakkaana jo 20 vuotta.

”Vaikka me ollaan tällainen pieni taloyhtiö, niin silti he ottavat meidät hyvin hoitoonsa ja tuntuu turvalliselta olla heidän asiakkaana.”

Hannalle on tärkeää, että saa ihmisen kiinni ja pystyy puhumaan oikean ihmisen kanssa, eikä kaikkea tarvitse aina tehdä sähköisesti. Sähköinen vaihtoehto on myös halutessaan käytettävissä. OIT on paikallinen toimija, joka tietää ja tuntee taloyhtiöt ja yhteyden saa helposti suoraan isännöitsijään.

Hallituksen kokoukset ja yhtiökokoukset järjestetään taloyhtiön omassa kerhohuoneessa, joissa käydään läpi esityslistaa hallituksen omista käsiteltävistä asioista sekä lain määräämät kohdat. OIT isännöinnistä paikalla on isännöitsijä, joka varmistaa, että asiat käydään läpi lainmukaisesti.

”Hyvä isännöinti vaikuttaa taloyhtiöön esimerkiksi siinä, että seurataan korjaustarpeita ja ennakoidaan niitä ja ei sitten tule isoja yllätyksiä. Kyllä minä voin suositella OIT:ia.”

OIT isännöinnin asiakaskokemus: Hanna