Asunto Oy Ivalo, Helsingin Punavuori

OIT isännöinnin asiakas vuodesta 2022

”Osakkeenomistajat pidetään hyvin ajan tasalla”

Helsingin Punavuoressa sijaitseva Asunto Oy Ivalon hallituksen jäsen Heikki Aronpää on toiminut asunto-osakeyhtiön hallituksessa vuodesta 2015 alkaen. Heikki toimii hallitustyöskentelyn lisäksi arkkitehtinä ja asuntosijoittajana.

Taloyhtiön hallituksen jäsen, kokemuksia isännöinnistä

Heikki vietti suurimman osan työelämästään Oulussa. Päästyään eläkkeelle vuonna 2014 hän muutti puolisonsa kanssa Helsinkiin syntymäkaupunkiinsa.

”Eläkemökki” kerrostalon katolle

Aronpäällä oli sijoitusasunto Punavuoressa ylimmässä kerroksessa. Kun taloyhtiö tarjosi mahdollisuutta ostaa rakennusoikeutta yläpuolelta ullakolta, Heikki tarttui tilaisuuteen ja suunnitteli asuntonsa laajennuksen ullakolle eli asunnon kahteen kerrokseen. Hanke toteutettiin kattoterasseineen talon molemmin puolin 2010. Asunnosta tuli sitten Heikin eläkkeelle päästyään ”eläkemökki” kerrostalon katolle, keskelle Helsinkiä.

Punavuoressa sijaitsevan taloyhtiön asiakaskokemus, isännöinti

Isännöitsijän valinta

Taloyhtiö päätyi kilpailuttamaan reilu vuosi sitten taloyhtiönsä isännöinnin. Heikki Aronpäällä oli kokemusta Oulun alueella tunnetusta OIT isännöinnistä omistamiensa Oulussa sijaitsevien taloyhtiöiden osalta.

Oulun taloyhtiöiden osalta Heikki nosti esiin muille hallituksen jäsenille, kuinka seikkaperäisiä ja informatiivisia OIT isännöinnin pöytäkirjat ja muut asiakirjat ovat. Lisäksi Heikki arvosti OIT:n aktiivista tiedottamista myös taloyhtiön ulkopuolisille osakkaille – aina oli tieto, mitä yhtiössä tapahtui milläkin hetkellä.

Asunto Oy Ivalon hallitus vakuuttui OIT isännöinnin laadusta ja päätyivät tekemään isännöintisopimuksen Helsingin toimipisteen kanssa.

”Hyvä kello kauas kuuluu”, Heikki toteaa.

Aronpää toteaa, että isännöitsijä on taloyhtiön toimitusjohtaja. Hallituksen puheenjohtajan tehtävä ei ole tehdä taktisen tason toimia, vaan isännöitsijän on otettava vetovastuu, hoitaa maneerit, joita tarvitaan jokapäiväisessä taloyhtiön hoitamisessa. Hallituksen tehtävä on vastaavasti ohjata toimintaa ja strategiaa.

Heikki haluaa välittää erityiskiitokset Oulussa sijaitsevalle Tuiranportin isännöitsijälle.

”Erittäin ammattitaitoista, vakuuttavaa, seikkaperäistä ja todella informatiivista tiedottamista. Osakkeenomistajat pidetään hyvin ajan tasalla. Voimme lämpimästi suositella OIT isännöinnin Oulun ja Helsingin toimipisteitä”

Tutustu tarkemmin OIT isännöinti Helsingin toimintaan >