Asunto Oy Vantaan Tammiston Emil

OIT isännöinnin asiakas vuodesta 2022

”Arvostamme OIT isännöinnissä asiantuntemusta, avoimuutta ja informatiivisuutta.”

Vantaalaisen taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Risto Linnankoski kertoo kokemuksiaan OIT isännöinnistä. Taloyhtiö on tullut OIT isännöinnin asiakkaaksi vuosi sitten rakennusyhtiön valitessa uudiskohteelle isännöintitoimiston.

Risto Linnankoski on aktiivinen hallituksen puheenjohtaja ja on ollut yhtiön toiminnassa mukana jo rakennusajasta lähtien. Yhtiössä valittiin osakaskokouksen yhteydessä rakennusaikainen tarkkailija ja Linnankoski on toiminut osana työryhmää jo taloyhtiön rakennusaikana.  

Asunto Oy Vantaan Tammiston Emilin hallitus on aktiivinen. Yhtiössä on menossa parhaillaan valmistautuminen 1-vuotistakuutarkastuksiin ja Linnankoski nostaakin esille, kuinka tärkeää on, että isännöitsijältä löytyy kokemusta myös uudiskohteiden hoitamisesta.  

OIT isännöinti Helsingin toimipisteen toimitusjohtaja Janne Kukkonen ja Asunto Oy Vantaan Tammiston Emilin puheenjohtaja Risto Linnankoski.

OIT isännöinti saa Asunto Oy Vantaan Tammiston Emililtä kiitosta erityisesti asiantuntijuudesta, avoimuudesta sekä aktiivisesta ja ajankohtaisesta tiedottamisesta. Linnankoski toteaa, että on tärkeää, että hallituksella, osakkailla ja asukkailla on reaaliaikaisesti tieto yhtiössä tapahtuvista asioista ja muutoksista.

Lisäksi Huoneistotietopalvelu saa Linnankoskelta hyvää palautetta, sivuston kautta on helppo seurata jopa päivittäin taloyhtiön taloudellista tilannetta, laskuja sekä yhtiön asiakirjoja.

Voimme suositella OIT isännöintiä, yhteistyö sujuu hyvin ja OIT:n väen saa hyvin kiinni niin puhelimitse kuin sähköpostilla. ”

Tutustu tarkemmin OIT isännöinti Helsingin toimintaan