Uusia nimityksiä Oulun toimipisteellä

OIT:n Oulun toimipiste on saanut uusia nimityksiä. Kalle Metsävainio ja Sasu Hautala aloittivat isännöintipuolen uusina tiimipäällikköinä 15.9.2023.

Kolmantena tiimipäällikkönä toimii Terhi Jokinen. Vuoden 2021 isännöitsijäksi palkitulla Terhillä on ammatillisesti paljon annettavaa koko organisaatiolle ja hän on vastannut ammatillisen osaamisen kasvuun keskittyvästä tiimistä jo kahden vuoden ajan.

Sasun isännöintitausta ulottuu viiden vuoden taakse ja hän saapui OIT:lle vuoden vaihteessa. Miehen erityisenä vahvuutena on laaja uudiskohteiden tuntemus ja osaaminen. Kysyitpä häneltä siis mitä tahansa uudiskohteisiin liittyvää, vastaus tulee takuulla kuin apteekin hyllyltä!

Kalle on lämmin ja helposti lähestyttävä persoona, joka tuo mukanaan paljon vahvaa talousosaamista. Hänen aito ihmisläheisyytensä auttaa tiimipäällikkönä rakentamaan tiiviimpää ja sitä myötä tehokkaammin toimivaa työyhteisöä.

Kaikilla kolmella on kyky innostaa ja johdattaa tiiminsä määrätietoisesti kohti yhteistä tavoitetta. Kalle ja Sasu ovatkin enemmän kuin valmiita vastaanottamaan haastavan tehtävän ja luomaan yhdessä uutta menestystarinaa.