Uudet OITtilaiset: Milka, Matti, Sanna, Ida-Sofia ja Maire

OIT isännöinti on saanut kuusi uutta työntekijää viimeisen reilun vuoden aikana. 

– Toimistomme on vahvistunut tuntuvasti. Tarvitsimme lisää osaajia asiakasmäärän kasvaessa, toimitusjohtaja Mauri Niemelä kertoo. 

Milka SaariJonna HekkalaMatti Kustula ja Maire Turpeinen ovat OIT:n uusimpia isännöitsijöitä. Sanna Kurikka ja Ida-Sofia Heikkinen taas tuovat lisää tehoa kirjanpitoon.

Loppuvuodesta 2019 aloittanut Jonna ehti olla vuosia vastaavassa työssä. Samoihin aikoihin tulleella Milkalla on aiempaa kokemusta kaupan alan ja kiinteistöalan tehtävistä sekä asiakaspalvelutyöstä. Vuotta myöhemmin mukaan tulleella Matilla taas on vahva tausta kaupan alan esimiestehtävissä sekä aiempaa kokemusta isännöinnistä. Lokakuussa aloittaneella Mairella on pitkä kokemus kiinteistösihteerin sekä apulaisisännöitsijän tehtävistä.

Sanna liittyi OIT:n vahvuuteen syksyllä 2019 ja toi mukanaan vahvan kokemuksen kiinteistöalan kirjanpidosta. Ida-Sofia vakinaistetaan kirjanpitäjänä, kun hän saa opintonsa loppuun. Hän on lunastanut paikkansa viimeisen vuoden aikana työharjoittelun ja tuntitöiden kautta. 

– Ida-Sofia on osoittanut olevansa oppiva, aktiivinen ja asenteeltaan sopiva, toimitusjohtaja kertoo.