Tapahtuma taloyhtiöiden hallituksen jäsenille

26.10.2023 järjestimme onnistuneen aamiaistilaisuuden, joka sai yhteen taloyhtiöidemme hallituksen jäseniä sekä potentiaalisia tulevia yhtiöitä. Tapahtuma tarjosi tilaisuuden keskustella ajankohtaisista aiheista, esitellä toimintaamme ja tuoda arvokasta tietoa asumiseen liittyvistä asioista.

Aamiaisen lisäksi päivän agendalla oli myös myyntipäällikkö Annemari Mustosen erinomainen esitys, joka avasi uusia näkökulmia taloyhtiöiden toimintaan- ja suunnitelmallisuuteen.

Mustosen esitys tarjosi arvokasta tietoa ja näkökulmia, jotka auttoivat osallistujia ymmärtämään paremmin, mitä OIT isännöinti voi tarjota ottaen huomioon eri taloyhtiöiden ainutlaatuiset tarpeet ja haasteet.

Tilaisuudessa oli myös ilo kuulla kahden puhujan, Pauliina Lampénin ja Satu Pulkkisen (Finib) sekä Ville Roihun (Danske Bank) esitykset.

Vakuutusasiantuntijoiden puheenvuoro sisälsi kuinka hallituksen toimintaa voi turvata vakuutuksilla ja lisäksi Finib esitteli muita ajankohtaisia vakuutusasioita, jotka ovat tärkeitä taloyhtiössä.

Ville Roihu, Danske Bankilta nosti esille puheenvuorossaan taloyhtiöiden tämänhetkisen rahoitustilanteen ja yleisen taloustilanteen.

Tilaisuus oli menestys ja hallituslaiset osoittivat kiinnostuksensa esityksiin esittämällä runsaasti kysymyksiä ja osallistumalla aktiivisesti keskusteluihin.

Tilaisuudessa järjestettiin arvonta, jonka onnekas voittaja on Pasi Kaarto. Pasille luovutettiin palkinnoksi 100 euron lahjakortti Finibin Pauliina Lampénin toimesta.

Kokonaisuudessaan tämä aamiaistilaisuus oli erinomainen tilaisuus oppia, verkostoitua ja edistää yhteisöllistä ymmärrystä asumiseen- ja taloyhtiöihin liittyvistä aiheista. Kiitämme kaikkia osallistujia hienosta aamupäivästä.