Petri Gallén OIT isännöinnin osakkaaksi

Petri Gallén on liittynyt OIT isännöinnin (Oulun Isännöitsijätoimisto Oy) osakkaaksi. Hän toimii jatkossa toimiston liiketoimintajohtajana vastuualueenaan isännöinti.


Näemme, että Petri on erittäin hyvä vahvistus omistajakuntaamme ja haluamme kiinnittää hänet entistä tiiviimmin toimintaamme. Hänellä on vahvat verkostot ja näkemystä siitä, miten yritystämme tulee kehittää, OIT isännöinnin toimitusjohtaja Jukka Niemelä sanoo.

Mahdollisuutta ei tarvinnut miettiä pitkään


Gallénilla on pitkä kokemus kiinteistöalalta. Hän on työskennellyt isännöitsijän tehtävissä OIT isännöinnillä vuodesta 2012 lähtien.
OIT on loistava firma. Ennen kaikkea työyhteisömme on vertaansa vailla. Digitaalisten työkalujen kehittäminen, asiakaslähtöisyys sekä osaava henkilöstö ovat nostaneet yrityksen voimakkaalle kasvun polulle. Mahdollisuutta osakkuuteen ei tarvinnut kauaa miettiä. On ollut hienoa olla osa tätä tarinaa ja tästä on hyvä jatkaa kohti tulevaisuutta, Gallén sanoo.

OIT on haluttu työpaikka


Niemelä näkee, että tarve ammattimaiselle, luotettavalle ja laadukkaalle isännöinnille on korostunut entisestään tämän vuoden aikana. OIT:lla työskentelee nyt jo yli 20 isännöinnin ammattilaista.
Olemme haluttu työpaikka. Osaava henkilöstö takaa sen, että asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä tekemiseemme. Vahvan kasvun vaiheessa tarvitaan entistä leveämpiä hartioita ja Petrin liittyminen osakkaaksi on erittäin tärkeä askel. On hienoa saada omistajaksi sitoutunut kovan luokan ammattilainen.