Oululainen OIT isännöinti laajenee pääkaupunkiseudulle

Oululainen OIT isännöinti laajentaa toimintaansa pääkaupunkiseudulle ostamalla helsinkiläisen Kruunun Isännöinti Oy:n liiketoiminnan.

Kruunun Isännöinnin toiminta siirtyy OIT isännöinti Kruunulle (OIT isännöinti Helsinki Oy), joka toimii OIT isännöinnin (Oulun Isännöitsijätoimisto Oy) tytäryhtiönä. 

OIT isännöinti on suunnitellut pääkaupunkiseudulle laajenemista pitkään. 

Tässä loksahti niin moni asia kohdalleen, että kaupat oli helppo tehdä. Molempien toiminnassa on paljon elementtejä, joita voi sovittaa luontevasti yhteen, OIT isännöinnin toimitusjohtaja Jukka Niemelä sanoo.

Asiakaslähtöisenä, nykyaikaisena ja hyvämaineisena isännöitsijätoimistona tunnettu OIT isännöinti on kasvanut viimeisen puolentoista vuoden aikana kovaa tahtia. Kasvua haetaan myös uudelle toimistolle, johon OIT isännöinti aloittaa heti kokeneiden isännöitsijöiden rekrytoinnin.

Kaupassa siirtyi myös uskottavuutta ja osaamista 

Kruunun Isännöinnin omistajista Janne Kukkonen ja Sami Tuominen jatkavat perustettavan yhtiön osakkaina. Kukkonen jatkaa tehtävässään toimitusjohtajana ja isännöitsijänä. Tuominen toimii hallituksessa asianajajan toimensa ohessa. Toimisto pysyy Kruununhaassa.

Kukkonen ja Tuominen tuovat Helsingin toimipisteelle uskottavuutta ja huipputason paikallista osaamista. Oli todella tärkeää saada heidät mukaan, Niemelä näkee.

Toiminnan laajentamisessa mukana on ollut myös Oulun toimiston isännöintipalvelujen liiketoimintajohtaja Petri Gallén

Paikallistuntemus on erittäin tärkeää, kun lähdemme viemään toimintaa uusille alueille, OIT isännöinnin osakkaisiin kuuluva Gallén sanoo.

OIT isännöinti Kruunu saa taakseen isomman toimijan edut ja ammattitaidon mm. taloudellisissa ja teknisissä asioissa. Samalla resursseja vapautuu toimipisteen kehittämiseen.

Voimme oppia OIT isännöinniltä myös rekrytoinneissa, sillä OIT on todella haluttu työpaikka, Kukkonen sanoo.

Liiketoimintakaupan järjestelijänä toimi Yritysmyynti Habita Oy:n toimitusjohtaja Tuure Toivola, jonka kanssa tehtyyn yhteistyöhön kaupan molemmat osapuolet ovat olleet todella tyytyväisiä.

Lisätietoja:

Jukka Niemelä 
Toimitusjohtaja OIT isännöinti
p. 040 5919 795
jukka.niemela@oit.fi

Janne Kukkonen
Toimitusjohtaja Kruunun Isännöinti
p. 045 2311 074
janne@kruununisannointi.fi

Petri Gallén
Liiketoimintajohtaja, isännöintipalvelut
OIT isännöinti
p. 040 5842 743
petri.gallen@oit.fi


Lataa tiedote tästä (PDF) ›