OIT isännöinti Helsinki Oy vahvistaa asemiaan liiketoimintakaupalla

Helsinki, 1.11.2023 – OIT isännöinti Helsinki Oy on ostanut Dominus Isännöinti Oy:n liiketoiminnan.

Tämä merkittävä liiketoimintakauppa vahvistaa OIT isännöinti Helsinki Oy:n asemaa toimialalla ja tukee yhtiön kasvustrategiaa. Dominus Isännöinti Oy:n liiketoiminta ja osaaminen täydentävät erinomaisesti OIT isännöinti Helsinki Oy:n palveluvalikoimaa ja tuovat mukanaan uusia mahdollisuuksia ja synergioita.

Kaupan myötä OIT isännöinti Helsinki Oy laajentaa toimintaansa entisestään ja jatkaa sitoutumistaan tarjoamalla laadukasta isännöintipalvelua asiakkailleen.

OIT isännöinti Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Janne Kukkonen (oik,) ja Dominus Isännöinti Oy:n toimitusjohtaja Ahti Antikainen (vas.)
OIT isännöinti Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Janne Kukkonen (oik.) ja Dominus Isännöinti Oy:n toimitusjohtaja Ahti Antikainen (vas.)

Kaupan myötä lisää kokemusta tiimiin

Kaupan myötä yhtiö sai tiimiinsä kokeneen isännöitsijän, Ahti Antikaisen, jonka markkina-arvo on erittäin merkittävä, toteaa OIT isännöinti Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Janne Kukkonen

OIT isännöinti Helsinki Oy on tyytyväinen mahdollisuudesta vahvistaa toimintaansa ja kasvattaa osaamistaan tämän liiketoimintakaupan myötä. Yhtiö kiittää asiakkaita ja kumppaneita tuesta, joka on mahdollistanut tämän menestyksekkään kaupan.

Liiketoimintakaupassa mukana on ollut myös Oulun toimiston varatoimitusjohtaja Petri Gallén.

Lisätietoja:

Janne Kukkonen
Toimitusjohtaja OIT isännöinti Helsinki 
p. 045 2311 074 
janne.kukkonen@oit.fi

Jukka Niemelä
Toimitusjohtaja OIT isännöinti 
p. 040 5919 795 
jukka.niemela@oit.fi

Petri Gallén
Varatoimitusjohtaja OIT isännöinti
p. 040 5842 743
petri.gallen@oit.fi

OIT isännöinti Helsinki Oy:stä:

OIT isännöinti Helsinki Oy on kasvava, kehittyvä ja nykyaikainen taloyhtiöiden luottokumppani, joka tarjoaa korkealaatuista isännöintipalvelua asiakkailleen. Yhtiö keskittyy asiakaslähtöiseen palveluun ja ammattitaitoiseen isännöintiin. Pitkä kokemus erilaisten taloyhtiöiden isännöinnistä ja laaja kiinteistöalan osaaminen takaavat sen, että pystymme huolehtimaan asukkaiden arjen sujuvuudesta ja taloyhtiön arvon hyvästä kehityksestä. Tavoitteenamme on olla halutuin isännöintikumppani Suomessa. 

Lisätietoja osoitteessa https://oit.fi/helsinki/