Koronatilanne pahenee, palvelemme mahdollisimman paljon etänä

HYVÄT ASIAKKAAT JA YHTEISTYÖKUMPPANIT

Koska koronaviruksen leviäminen näyttää kiihtyneen Oulun seudulla, me OIT isännöinnissä näemme parhaaksi hoitaa asioita etänä niin pitkälle kuin mahdollista. Näin me kaikki estämme viruksen leviämistä, pysymme terveinä ja voimme hoitaa työmme hyvin.

Toimistomme päivystää normaalisti, mutta siellä hoidetaan vain pakolliset ja välttämättömät kohtaamiset. Mikäli asian hoitaminen edellyttää kasvokkain tapaamista, se täytyy sopia erikseen.

OIT:lla osa isännöitsijöistä ja kirjanpitäjistä on edelleen etätöissä, joten asioiden hoitaminen on helpointa sähköpostilla tai puhelimitse. Sähköisen asiointipalvelumme kautta voit hoitaa näppärästi ilmoitusasiat ja asiakirjapyynnöt silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Isännöitsijämme hoitavat vain välttämättömimmät käynnit huoneistoissa. Käytämme luonnollisesti kasvomaskeja huoneistokäyntien yhteydessä ja pidämme turvavälit aina kun se on mahdollista.

Olemme ohjeistaneet keväästä lähtien kaikkien taloyhtiöiden puhtaanapitoa suorittavia tahoja kiinnittämään huomiota tehostetusti ovenkahvojen sekä muiden kosketuspintojen puhdistamiseen sekä desinfioivaan pesuun tartuntariskien minimoimiseksi.

Henkilökunta on tavoitettavissa 
• puhelimitse (08 415 25000) ja 
• sähköpostitse (toimisto@oit.fi ja kirjanpito@oit.fi) sekä 
• henkilökohtaisista sähköpostiosoitteista. 

Kiitämme teitä yhteistyöstä ja ymmärryksestä, vOITetaan korona yhdessä! 

Jukka Niemelä varatoimitusjohtaja, isännöitsijä AIT