Uusia nimityksiä – Annemari Mustonen isännöitsijäksi ja Sirpa Tikkala kirjanpitäjäksi

Julkaistu: 1.8.2018

Sekä isännöitsijä- että toimistotiimeissämme syyskausi alkaa uusilla nimityksillä:

ANNEMARI MUSTONEN VAHVISTAMAAN ISÄNNÖITSIJÄTIIMIÄMME

1.8. aloittanut uusi isännöitsijämme Annemari Mustonen täydentää isännöitsijätiimiämme mainiosti ja tuo siihen lisäarvoa oman kokemuksensa myötä. Isännöitsijä IAT Annemari Mustonen on ollut kiinteistöalalla Oulussa jo 10 vuotta ja siitä ajasta 8 vuotta isännöitsijänä. Hänellä on vahva kokemus eri-ikäisten taloyhtiöiden hoitamisesta ja korjaushankkeista, sekä myönteisestä yhteistyöstä hallitusten kanssa. Annemari on hoitanut uransa aikana mm. neljä perinteistä linjasaneerausta, julkisivu-, katto- ja parvekeremontteja. Myös kokemus oman omakotitalon peruskorjauksesta sekä osakehuoneistojen kunnostuksista antavat selkänojaa keskustella vaativistakin korjaustarpeista taloyhtiöissä.

”Kun naisena olen suunnitellut, toteuttanut ja ollut tekemässä korjaushankintoja omiinkin tarpeisiimme, on kokemusta kertynyt. Omakohtainen kokemus auttaa hahmottamaan, kauanko korjaustyö kestää, mikä on sen tuleva kestoikä, mitä se maksaa ja myös sen, millaista on remontin keskellä asuminen. Tämä kokemus helpottaa joskus päätöksentekoa ja asian etsittelyä niin hallituksille kuin osakkaillekin”, kertoo Annemari.

Annemari Mustonen iloitsee päästessään OIT:n tiimiin, jonka aktiivinen ja aloitteellinen ote viestintään sekä kiinteistöjen pitoon täsmäävät Annemarin omiin työtapoihin. ”Mieluummin tiedotan ja viestitän ennakolta eri hankkeista hallituksen jäsenille, jotta heidän on helpompi muodostaa oma kantansa kiinteistöasioihin ja peruskorjauksiin. Aktiivinen viestintä auttaa myös osakkaita valmistautumaan tulevaan ja muodostamaan omat kantansa niihin”, kertoo Annemari. Onnistumisesta isännöitsijänä kertoo ehkä parhaiten asiakkaiden pysyvyys, joka Annemarilla on ollut kiitettävällä tasolla ”Pidän asiakaspalvelutyöstä sekä erilaisten ihmisten tapaamisesta”, toteaa Annemari

Harrastuksistaan Annemari mainitsee mm. golf, matkailu, pyöräily sekä remontointi.

SIRPA TIKKALA ON UUSIN KIRJANPITÄJÄMME

Niin ikään on nimitetty toimistotiimiimme Sirpa Tikkala kirjanpitäjäksi. Hän on aloittanut toimistossamme kirjanpitäjänä jo huhtikuussa 2018 ja jo rutinoitunut OIT:n käytäntöihin ja asiakaspalveluun. Sirpa on ollut isännöintialalla kirjanpitäjänä jo 5 vuoden ajan ja täydentää kokemuksellaan kirjanpito-osastoamme Tuula Juurikan ja Helena Asialan rinnalla. Sirpan tehtäviin kuuluvat normaalit kirjanpidot ja alv-velvollisten asiakkaiden kirjanpito tilinpäätöksineen sekä jälkilaskelmat. Organisaatiomme käytäntöjen mukaan kirjanpitäjät tekevät myös lainaosuuslaskelmat ja muita laskentatoimen avustavia töitä isännöitsijöille. ”On hienoa, että pääsen myös kehittämään omaa ammattitaitoani sekä tekemään mm. alv-velvollisten asiakkaiden kirjanpitoa. Monipuolisempi työnkuva motivoi ja tuo ammatillista lisäarvoa myös itselle”, kertoo Sirpa.

 ”OIT:n kirjanpito-organisaatio ja -käytäntö ovat muihin kiinteistöalan toimijoihin nähden edellä. Toimistollamme hyödynnetään sähköisiä järjestelmiä hyvin ja monipuolisesti”, iloitsee Sirpa.

 Sirpa on aktiivinen kaupunkilainen liikkuja. Hän liikkuu sekä polkupyörillä, että moottoripyörällä. Hän matkustaa puolisonsa kanssa sekä koti-, että ulkomailla. Haaveena Sirpalla on osallistua vuonna 2019 Team Rynkeby – God Morgon Oulun joukkueessa hyväntekeväisyyspyöräilyyn Oulusta Pariisiin.

Asukasmuutokset
×
Tilaa asiakirjoja
×
Remontti-ilmoitus

×
Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous isännöinnistä

×